Üzleti tippek

Helyreigazítás a ZEUS-BKV-ügyben

A „Gyárfás Tamás is érintett a BKV-mutyiban?” címet viselő hírrel kapcsolatban közlünk a ZEUS Kft. kérésére helyreigazítást. Hibánkért a cég és olvasóink elnézését kérjük.

A ZEUS Tanácsadói és Kiadói Korlátolt Felelősségű Társaság valóban kötött a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársasággal megbízási szerződést 2007. szeptember 1. napjától 2007. december 31. napjáig és 2008. április 1. napjától 2008. október 31. napjáig terjedő időre. A szerződéseket a vezérigazgató, illetőleg az általános vezérigazgató-helyettes írta alá és azokat aláírás előtt a megbízó több vezető munkatársa véleményezte, majd leszignálta. Cégünk a szerződésben vállalt kötelezettségének bizonyíthatóan maradéktalanul eleget tett és a megbízási díj megfizetését rendre megelőzték a megbízó részéről kiállított teljesítési igazolások.

Sajnálatos módon a cikk megjelenése előtt senki sem kereste meg a cégünket annak érdekében, hogy informálódjon a szerződésekről. Így a megjelent hír alkalmas arra, hogy olvasójában azt a véleményt alakítsa ki, hogy a ZEUS Kft bűncselekményt követett el vagy legalábbis nem teljesítette a szerződéseit. Ezzel pedig megsértették a ZEUS Tanácsadói és Kiadói Korlátolt Felelősségű Társaság személyiségi jogait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik