Üzleti tippek

Bővült a Google sajtófigyelő szolgálata

Újabb médiumok, -közöttük az amerikai Tribune, a McClatchy, a Huffington Post és a Politico - kerültek be a Google internetes óriáscég online sajtófigyelő szolgálatába, a cikkekről gyors összefoglalót kínáló Fast Flip-be.

A Google közlése szerint immár 50 újság, magazin, hírportál, hírügynökség televízió és rádió 90 oldala érhető el a három hónapja indított Fast Flip segítségével. Az első partnerek között van az AFP francia hírügynökség, a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató, a The New York Times és a The Washington Post című amerikai napilapok.

A www.fastflip.googlelabs.com címen elérhető alkalmazás segítségével a netezők áttekinthetik a Google partnerei oldalán megjelenő írásokat. A Google szerint a Flip (az angol szó jelentése lapozni) segítségével valóban gyorsan lehet egy-egy lapot átlapozni anélkül, hogy a betöltési ideje nehezítené az olvasást. Az alkalmazás segítségével elolvasható a cikkek első oldala. Aki többre kíváncsi, azt a program elirányítja az adott média honlapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik