Üzleti tippek

Terjeszkedne a Roxy Rádió

admin
admin

2009. 11. 13. 07:07

Nem tárgyalnak a tulajdonosok a főváros körzetében sugárzó Roxy Rádió eladásáról - cáfolta az erről megjelent sajtóhíreket Alexander Skvortsov ügyvezető igazgató.

“Nincsenek tárgyalások sem a Slágerrel, sem a Danubius-szal, és nem is látok olyan területeket, amelyeken a két cég bármelyikével együttműködhetnénk” – mondta, megemlítve, hogy a Roxy jól kiépített saját műsorkapacitással és infrastruktúrával rendelkezik. Azt elképzelhetőnek nevezte, hogy a két, a jövő héten lejáró koncessziójú adó munkatársaival keressék az együttműködést.

“Gondolkodunk egy formátumváltáson, hogy erősségünkből, a 15 és 29 év közötti korosztályból nyissunk az idősebbek felé” – közölte Alexander Skvortsov, aki szerint nemcsak az lehetséges, hogy a Roxyt hangolják át, de az is, hogy összefognak egy másik fővárosi adóval. Mint mondta, az együttműködés keretében egy stábbal készíthetnék saját műsorukat és a másik – zenei és műsorarculatában eltérő profilú – programját.

Az ügyvezető tájékoztatása szerint vidéki terjeszkedésben is gondolkodnak; a legkézenfekvőbb lépés a Balaton környékének hálózatos lefedése volna, de azt is tervezik, hogy – a népesebb településektől indulva – a megyeszékhelyeken is megjelennek.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.