Üzleti tippek

Megújul a Népszabadság magazinja

Október 9-től megújult formában és megújult tartalommal jelenik meg péntekenként a Népszabadság műsormelléklete, a tv-magazin, ezentúl Népszabadság Magazin néven.

Az új külsőt kapott és tartalmi szempontból alaposan megújult, kibővült, a korábbinál sokszínűbb és vizuálisan is gazdagabb, immár 48 oldalnyira bővült magazin a megszokottól eltérő módon közelít a kultúrához. Az új Népszabadság Magazin mind struktúrájában, mind tartalmában követi a legújabb magazintrendeket, és állandó rovatokkal várja az olvasókat.

A Páros interjúban egy beszélgetés során két ismert, ám egymástól távoli kultúrát képviselő művész, közszereplő ajánl egymásnak kulturális csemegéket. Egy országjáró sorozatban olyan helyi értékű érdekességeket is bemutatnak, amelyek nem feltétlenül szerepelnek az útikönyvekben. Sorozatot közöl a sorozatokról: a televíziós szériákat tágabb társadalmi és kulturális összefüggésekbe helyezzük, hogy többet értsünk abból, amit nézünk.

Portrésorozatot indít a film, a televízió és a rádiózás háttérembereiről, megismerhetünk trükk- és maszkmestereket, filmes produkciókban dolgozó állatidomárokat, hangmestereket és hasonlóan érdekes stáblistásokat. Baranyai B. András grafikus képregénysorozatban idézi meg a kultúrtörténet fontos évfordulóit. Bemutatja a legjobb hazai éttermeket, és híres művészek, közszereplők könyvespolcait.

Átalakul a magazin műsorajánlója is, amely összesen 21 oldalon 32 televíziós- és rádiócsatorna programját kínálja olvasói számára. A napi televízió- és rádióműsort tartalmazó oldalakat egy-egy tematikus bevezető oldal választja el egymástól. Hétfőn a színházi események, kedden a zenei programok, szerdán a kiállítások, múzeumok, csütörtökön a filmbemutatók, pénteken a fiatalok programjai, szombaton könyvbarátok számára összeállított ajánlatok, vasárnap családi és gyermekprogramok kerülnek terítékre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik