Üzleti tippek

Távozik a TV2-től Bárdos András és Máté Krisztina

Távozik a TV2 kereskedelmi csatornától Bárdos András és felesége, Máté Krisztina - értesült az FN.hu.

Lapunk információi szerint péntek este 7 óra körül még folytak az egyeztető tárgyalások a csatorna és a műsorvezetőpáros között. Az FN.hu úgy értesült, hogy a TV2-nél nem voltak megelégedve Máté Krisztina munkájával. A műsorvezető nem jelent meg mindig a munkahelyén a tőle elvárt időpontban, s több alkalommal a férje, Bárdos András egyedül vezette a híradót. Mostanáig azonban nem volt ennek következménye – tudta meg az FN.hu.

Lapunk szerette volna megszólaltatni Bárdos Andrást, ám nem sikerült elérni telefonon.

Amíg nem találnak egy új párost, addig Pachman Péter és Várkonyi Andrea vezeti a Tényeket – értesült az FN.hu.

Híradós páros

Bárdos András 2003 szeptembere óta Máté Krisztinával közösen vezette a Tények című hírműsort.

Máté Krisztina a tanulmányait a Janus Pannonius Tudományegyetem bölcsészkarán esztétika-magyar szakon és a Színház és Filmművészeti Egyetem műsorvezető-rendező szakán végezte. A Siófoki városi tévében már gimnazistaként is dolgozott. A két egyetem elvégezése mellett majdnem az összes dél-dunántúli városi tévében feltűnt. Később a Magyar Televízió Objektív című műsorának, majd ennek megszűnése után pedig a Nap-keltének volt munkatársa, a TV2 indulásától pedig ott műsorvezető. Látható volt a Forró nyomon című magazinműsorban, a Nincs kegyelem – a leggyengébb láncszem című játékban, valamint a Tényekben.

Bárdos András tanulmányait az ELTE bölcsészettudományi karán magyar-történelem szakon végezte, majd a MÚOSZ újságíró-iskolájában tanult. A Magyar Rádió sportosztályán kezdett dolgozni, később a Magyar Televízióhoz ment át. Munkatársa volt a Híradónak, a Napközinek, az Objektívnek és a Nap-keltének. Az RTL Klubnál két évig dolgozott a híradó munkatársaként, ezután pedig a Satelit tévénél helyezkedett el. A csatorna megszűnése után a TV2-nél vette át Pálffy István helyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik