Üzleti tippek

Konferencia a helyi rádiósoknak

Ötödik alkalommal rendezték meg tegnap a Helyi Rádiós Konferenciát, az eseményre közel 70 városból érkeztek rádiós szakemberek.

A Rádió1 sales house 2009. szeptember 10-én ötödik alkalommal rendezte meg éves konferenciáját a helyi rádiók részére. A konferencián előadóként részt vett Nink László, az Initative Médiaigazgatója, dr. Hild Ágnes, az ORTT jogi osztályvezetője, Nagy István, a Gfk Hungária részéről, Balogh Balázs, az SKC Consulting pályázatokkal foglalkozó munkatársa, valamint Murányi János a Nagyfrekvencia Kft. képviselője. A Rádió1 sales house részéről Reiber Edina és Magyar Balázs reklámügynökségi kapcsolattartók tartottak előadást.

A helyi rádiók részéről az ország közel 70 városából érkező rádiósok információt kaptak a gazdasági válság médiát és rádiókat érintő hatásairól és azok megoldási lehetőségeiről, illetve az aktuális rádiós pályáztatások státuszáról. Szó esett továbbá a hallgatottsági kutatások fejlesztéséről, valamint a rádiók sugárzási minőségét befolyásoló MPX teljesítmény szabályozásáról. A konferencia végén az SKC Consulting képviselője az európai uniós pályázati lehetőségekről tartott előadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik