Üzleti tippek

Dunaújvárosban oktat a Tv2

A televízió és a Dunaújvárosi Főiskola megállapodása értelmében a jövőben a felsőoktatási intézet ad otthont a Tv2 Akadémia gyakorlati képzésének.

A megállapodás alapján a Dunaújvárosi Főiskolához tartozó Déri János Kommunikációs Intézet nem csak a helyszínt és az eszközöket bocsátja a Tv2 rendelkezésére, hanem a főiskola kommunikáció és médiatudomány szakján, levelező képzési formában fogadja az Akadémia hallgatóit. A kereskedelmi csatorna médiaképzésében résztvevő diákok így, egy speciális, négy féléves tanterv alapján haladva diplomát is szerezhetnek a főiskola által kínált alapképzésben.

„A Főiskola egyedülálló feltételeket teremtett az új médiamunkás generáció képzésére, hiszen az Interaktív műsorkészítő cég segítségével 2006-ban átadott profi televízió-stúdió, és ez év tavaszától Hadas Krisztina szakmai vezetése alá tartozó szakembergárda segíti a hallgatókat” – áll a felsőoktatási intézet közleményében.

András István, az intézet igazgatójának elmondása szerint, mind a Tv2, mind pedig a Dunaújvárosi Főiskola nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatorientált képzés megvalósítására, amelynek hátterét a rendelkezésükre álló infrastruktúra biztosítja. Mindkét fél célja, hogy hallgatóik számára megteremtsék annak lehetőségét, hogy a munkaerőpiaci elvárásokat kielégítő, korszerű ismeretekkel rendelkező, gyakorlatorientált szakembereket képezzenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik