Üzleti tippek

Nótatévé indul Zámbó Jimmyvel

Kárpát-medence-szerte sugározzák majd annak a magyar zenei csatornának az adását, amely Nóta Tv néven indul hamarosan. A csatornának három irodája van: egy Magyarországon, egy Nagyváradon, egy pedig Bukarestben.

Úgy fütyülünk, ahogy Ön táncol! – ez a szlogenje a hamarosan beinduló Nóta Tv-nek. A nagyváradi Tematic Cable Kft.-nek az új, magyar népzenét és nótát játszó csatorna romániai sugárzására a romániai Országos Audiovizuális Tanács (CNA) július 7-i ülésén adta meg az engedélyt, írja a Krónika című kolozsvári napilap.

A tervek szerint Balázs Pali, Zámbó Jimmy és a Váradi Roma Café dalai is hallhatók-láthatók lesznek a Nóta Tv műsorán, de a csatorna azoknak is kedvezni kíván, akik a világzenét szeretik jobban, játszanak majd ugyanis számokat például a Besh o droM-tól és a Balkán Fanatiktól is.

A Tematic Cable Kft. honlapja szerint a csatorna fő célkitűzése az, hogy “minden hagyományos magyar zenét kedvelő ember otthonába elhozza a felhőtlen mulatozás élményét”. Az adást a CNA engedélyének megfelelően műholdon keresztül sugározzák majd Romániában, amint kiderül, hogy melyik erdélyi szolgáltató vásárolja meg a csatorna sugárzásának jogát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik