Üzleti tippek

Gázolajat árul a BKV

Akár 15 forinttal a fővárosi benzinkutak átlagárai alatt juthatnak gázolajhoz önkormányzati cégek és minden, gépjárműflottával rendelkező vállalat a BKV cinkotai busz-telephelyén – közölte a főváros közlekedési cége.

A gázolajat egy önkiszolgáló kútból tankolhatják a szerződéses partnerek a telephelyen, az üzemanyag az átlagárnál literenként 9 forinttal olcsóbb, de ezen felül, a szerződésben rögzített feltételek alapján, akár további 6 forint kedvezmény is elérhető – közölte a BKV. A közleményben foglaltak szerint a közlekedési vállalat minden engedélyt megszerzett, így törvényesen értékesíti tovább azt az üzemanyagot, amelyet előzőleg a beszállítóitól megvásárolt.

A BKV a OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel és a Moltrade-Mineralimpex Kereskedelmi Zrt.-vel kötött szerződést gázolaj szállítására. A keretmegállapodás négy évre szól. A közleményben megjegyezték: a vásárlók oktatásban részesülnek, mert a töltőállomás üzemi területen található, így több előírást is be kell tartani. A partnerek reggel 6 és délután 18 óra között tankolhatnak a telephelyen, amikor az jobbára kihasználatlan, a BKV azt tervezi, hogy a szolgáltatást kiterjeszti a többi telephelyre is – áll a közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik