Üzleti tippek

Kedden kezdődik a Media Hungary

Idén 14. alkalommal rendezik meg a Media Hungary Konferenciát. Az esemény többek közt a média helyzetét, átalakulását és az írott sajtó fejlődési irányait boncolgatja.

Május 26-án kezdődik a 14. Media Hungary Konferencia. Az idei konferencia mottója: (T)rendetlenség, átértékelődések a médiában. Az eseményre 950 érdeklődő regisztrálta magát a média, a gazdasági és a pénzügyi, valamint a kormányzati és szabályozói szektor prominensei közül.

Többek közt a Jegybank elnöke, Simor András a Jegybank mozgástere és a média kölcsönhatása címmel tart előadást; Andreas Rudas, az RTL Group képviseletében Think global, act global című előadásában a változó bevételekkel és a konvergenciamédiával foglalkozik; míg Heim Péter, az Aegon Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója arra a kérdésre keresi a választ előadásában, hogy okolható-e a média a recesszió elmélyítéséért.

Emellett fórumbeszélgetéseken a szakma jeles képviselői többek közt azt boncolgatják, hogy mit tett a média a társdalomért, mennyire szimbolikus a média és a politika kapcsolata, illetve hogy milyen módokon újulhat meg a magyar médiarendszer.

A részletes program megtalálható a www.mediahungary.hu weboldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik