Üzleti tippek

Embertetris indult az RTL-en

Hétfő este 19.05-kor jelentkezett először az RTL Klub vadonatúj műsora, a Kalandra fal! Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal. A produkcióban 46 hazai híresség próbál átjutni a tetris-formákon.

A japán eredetű, és több országban népszerű műsorban a hírességeknek 220 különböző formájú kivágáson kell sikeresen átbújniuk. A pályák között furcsa, olykor bizarr alakzatok is szerepelnek.

A műsor speciális díszletet igényelt: a produkciós stúdióban felállítottak egy 30 ezer literes medencét és egy falmozgató szerkezetet. Egy vasmonstrumon fognak száguldozni a hőkivágással készített 40 kilós falak, a 12 méter hosszú pályán kb. 5-6 km/h sebességgel.

Embertetris indult az RTL-en 1

Az első selejtező kék csapatában Bálint Antónia műsorvezető, Keleti Andrea dzsungelkirálynő és Nagy Feró rockzenész, míg a pirosban Ördög Nóri műsorvezető, Cooky rádiós fenomén és Gedeon bácsi utódja, Hajas Laci mérkőzik meg. A szabály egyszerű: a medence szélére kell állni, és elindul egy fal, amelyen mindig más formájú kivágás található. Az adott formát néha egyedül, máskor párban, vagy akár hármasban kell felvenni, és ha ez nem sikerül, a közeledő fal a medencébe sodorja a celebeket. A Kalandra Fal! két műsorvezetője Sebestyén Balázs és Vadon János.

A műsor első adása jól debütált, az éppen tévét néző 18-49 éves korosztály 40 százaléka figyelte a sztárok próbálkozásait, míg a konkurens TV2 Áll az alkujára 25,7 százalék volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik