Üzleti tippek

Forma–1-es portált készít a PLT

Egy megvásárolt blogoldalt alakított Forma-1-es portállá a Pannon Lapok Társasága (PLT); ez a társaság induló online fejlesztéseinek nyitánya - tájékoztatta a német WAZ médiacsoport tulajdonában lévő cég közleményben az MTI-t.

Az F1 Csatorna átalakítása során az új tulajdonos megtartotta az oldal stílusát és valamennyi rovatát, köztük a Forma-1 képregényt – áll a közleményben, amely szerint új arculattal és online szerkesztőségi rendszerrel fejlesztették tovább az oldalt, valamint megerősítették annak hírszolgáltató jellegét.

A PLT tájékoztatása szerint az oldalt főszerkesztőként az egykori blogger, Kelemen Attila gondozza. Az F1 Csatorna az első a PLT online fejlesztéseinek a sorában, a közeljövőben a kiadó teljesen megújítja megyei lapportáljait, és további tematikus oldalakkal is belép az internetes piacra.

A társaság január elején jelentette be, hogy új médiafőosztályt hozott létre online tevékenységei fejlesztésére, ennek élére – korábbi pozíciója megtartása mellett – Tantalics József, a PLT informatikai főosztályvezetője került, aki 1990 eleje óta a kiadónál dolgozik, és „eddigi tevékenysége során valamennyi fontos projektben közreműködött”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik