Üzleti tippek

Az internetre költözött a Mézga család

Klasszikus rajz-, báb- és ifjúsági filmek nézhetők a jövőben az interneten, együttműködést kötött az MTV Online és az Egyszervolt.hu csoport.

Az internetre költözött többek között Doktor Bubó, a Mézga család, Vízipók, Pityke, valamint Kukori is, kalandjaikat a Mese.tv is közvetíti. A köztelevízió régóta tervezte, hogy fél évszázados archívumában őrzött filmjeivel, kifejezetten gyerekeknek szóló tartalmakkal bővíti az alapvetően hírszolgáltatásra és internetes tévézésre épülő online portfólióját. Az Egyszervolt.hu oldalcsoport pedig műsorokat keresett internetes gyermektelevíziója, a Mese.tv fejlesztéséhez.

Az együttműködés keretében az oldalon klasszikus magyar alkotások, gyermek- és ifjúsági művek, rajz- és bábfilmek, sorozatok és egész estés filmek láthatók, a kínálat folyamatosan bővül. Jelenleg 300 film érhető el az oldalon.

„Folyamatosan fiatalítjuk az MTV Online látogatóközönségét, hiszen a hírfogyasztó fiataloknak adott élő HíradóWeb után újabb korosztályt szólítottunk meg: most a legkisebbek kapnak MTV-s tartalmat” – mondta Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő.
Hozzátette: „nem állunk meg, a következő fejlesztésünkben a családok felé fordulunk egy tematikus családi-életmód-öko portállal, amelynek szerkesztésében a köztelevízió képernyősei is részt vesznek majd.”

Az Egyszervolt.hu oldalcsoportot havonta több mint 250 ezer egyedi látogató keresi fel, akik átlagosan 42 percet töltenek el az oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik