Üzleti tippek

Csak nők vásárolhatják az új Sony telefont

Csak női vásárlókat enged be legnagyobb üzleteibe a Sony Ericsson C905 piacra dobásának alkalmából a brit Phones 4u. A rózsaszín készülékkel a hölgyeket kívánja megcélozni a vállalat.

Az új készüléket Nagy-Britanniában kizárólag a Phones 4u üzleteiben lehet megvásárolni, a telefon debütáláshoz exkluzív bemutató kapcsolódik. Az új mobil piaci bevezetésére a vállalat három nagyobb üzletének arculata is átalakul, írja a Brandrepublic.

A különleges promócióra azok után kerül sor, hogy a mobilforgalmazó speciális kutatásából kiderült, a hölgyek mintegy 46 százaléka kevésbé „férficentrikus” környezetben szeretne vásárolni. Az üzletbe látogató nőket a megnyitó alkalmából sminkes, fodrász és manikűrös várja, valamint egy, az új mobillal készített ingyen fotóval is gazdagodnak. A hölgyek mobilvásárlás közben beülhetnek London egyik híres jövendőmondójához, vagy divattanácsokat kérhetnek Lizzy Jaggertől.

Ez az első alkalom, hogy kizárólag a gyengébbik nemet célozza meg a vállalat akciójával. „A jövőben a személyesebb szolgáltatásokkal szeretnénk megkülönböztetni magunkat versenytársainktól, fogalmazott a cég marketingvezetője az akció kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik