Üzleti tippek

Szexis az őszülő halánték

A Head&Shoulders 2009 januárjában „Mi kell a nőnek?” címmel felmérést végzett 1113 magyar nő részvételével arról, hogyan vélekednek a férfiak hajáról, mi az, amit vonzónak találnak, mi az, ami igazán lázba hozza őket.

A felmérésből kiderült, hogy a nők 71 százaléka a rövid hajú férfiakat kedveli, míg a hosszú haj csupán 4 százalék szerint vonzó. A válaszadó hölgyek nagyobb részben (69 százalék) a természetes összhatású frizurát kedvelik, mindössze 8 százalékuk szerint nyerő a formázott, zselézett haj.

Jó hír a férfiaknak: a nők majdnem fele (46 százalék) szerint kifejezetten szexis az őszülő halánték, de további 34 százalék sem veti meg, ha egy férfinak deresedik a haja. A válaszadó hölgyek csupán 28 százaléka kedveli, ha férfias parfüm illatú a másik nem frizurája, a többségük (66 százalék) a friss, természetes illatú, frissen mosott hajat részesíti előnyben.

Bár manapság egyre több férfi követi a frizuratrendeket, a válaszadó nők csupán 11 százaléka tartja ezt fontosnak, míg 57 százalékuk számára egyáltalán nem fontos, hogy a párja kövesse a legújabb hajdivatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik