Üzleti tippek

Havilap lett a Nők Lapja Konyha

A Sanoma Budapest 2009-ben egységesíti és átalakítja gasztronómiai lapjait. A változtatásokat új vezetők munkája kíséri: Kajári Zsófia lett a Nők Lapja Konyha felelős szerkesztője, míg a korábban is a Sanoma Budapestnél tevékenykedő Sóti Kornél a jövőben a lap művészeti vezetőjeként dolgozik.

Tavasztól a korábban negyedéves rendszerességű Nők Lapja Konyha havonta jelentkezik, a Fakanál című prémium gasztronómiai lap pedig a Nők Lapja Konyha mellékleteként él tovább. A változtatással a kiadó célja, hogy egy magazinra koncentrálva teljesebben tudja kiszolgálni az olvasói és a hirdetőpiaci igényeket. Az így létrejövő új havilaphoz január közepén csatlakozott felelős szerkesztőként Kajári Zsófia, Sóti Kornél pedig a lap művészeti vezetője lett.

Kajári Zsófia az Origo közeli Deluxe.hu életmódmagazintól érkezett, ahol két éven keresztül főszerkesztőként irányította a site működését. Korábban öt évig a Gusto gasztronómiai magazinnál újságíróként és szerkesztőként dolgozott. Ezen idő alatt a Receptklub, valamint a TV Paprika magazinok szerkesztésében is részt vett.

Sóti Kornél az elmúlt években a National Geographic, valamint a National Geographic Kids magazin tervezőszerkesztőjeként dolgozott. Januártól a Nők Lapja Konyha művészeti vezetőjeként folytatja pályafutását, ezzel párhuzamosan továbbra is ellátja az NG Kids tervezőszerkesztői feladatait.

(A Nők Lapja Konyha és a FigyelőNet kiadója is a Sanoma Budapest Zrt.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik