Üzleti tippek

Országos programmagazinokat indít a Funzine

A Budapest Funzine angol nyelvű magazint kiadó Funzine Média Kft. két új, ingyenesen elérhető program- és információs magazinnal bővíti portfólióját. Az MT Zrt.-vel együttműködésben megjelenő lapok Balaton Funzine és Hungary Funzine néven lesznek elérhetők negyedévente.

A 2009 elejétől megjelenő magazinok országos tartalmi lefedettséget és terjesztést biztosítanak olvasóiknak és hirdetőiknek. A Hungary Funzine és a Balaton Funzine nyomtatott változatát februártól egy új, interaktív portál is támogatja, ahol a budapesti programok mellett Magyarország egész területén, illetve a Balaton körül tervezett kulturális és más szabadidős programok és helyszínek ajánlói lesznek elérhetők egyéb interaktív funkciók mellett.

Megjelenésével a Hungary Funzine lesz a legnagyobb példányszámban kiadott, elsősorban külföldieknek szóló program- és információs magazin, amely az ország egész területéről közvetít kulturális eseményeket, szabadidős és gasztronómiai lehetőségeket olvasóinak.

Az országos és nemzetközi terjesztésű magazin márciustól angol és német nyelven, százezres példányszámban jelenik meg, terjesztése Budapesten és vidéken több, mint 1600 ponton történik: szállodákban, diákszállókban, turisztikai információs pontokon, kulturális intézetekben, a repülőtéren és a reptéri minibuszon, nagykövetségeken, benzinkutakon, külföldi szakmai és turisztikai vásárokon és a külföldi magyar kulturális intézetekben, kulturális eseményeken, fesztiválokon.

A Balaton Funzine, mint a Balaton eseményeit és szórakozási lehetőségeit a hazai és külföldi közönség számára egyedüliként rendszeresen megjelentető program magazin áprilistól szintén negyedévente, a főszezonban 75 ezres példányszámmal, magyar és angol nyelven jelenik meg, terjesztése Budapesten és a Balaton környékén egyaránt a Hungary Funzine-hoz hasonló terjesztési pontokon történik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik