Üzleti tippek

Mit nézzünk tavasszal az RTL-en?

Diana-nappal és szépségkirálynő választással próbál minél nagyobb nézettséget elérni tavasszal az RTL Klub. A csatorna bevásárolt filmekből és új sorozatokból, így láthatjuk A mentalistát, vagy a Terminátor-filmek ihlette sorozatot is.

Január 31-én Diana-Napot tart az RTL Klub, amelyhez a ShowTime Budapest és a csatorna egy kiállítást is szervezett, Diana: a Celebration címmel. A csatorna tavalyi hasonló próbálkozása volt a Titanic kiállítás, amelyet közel 300 ezren láttak. A Diana kiállítás anyagát a hercegnő családja állította össze, s 150 tárgyat mutat be a 20. század egyik legjelentősebb női alakjához kapcsolódóan. A csatorna január végén három Diana-filmet mutat be, de szakértők és sztárvendégek is beszélnek majd a Diana jelenségről.

Folytatódik a tavaly indult A Királynő című műsor is, amelyet a csatorna a Magyarország Szépe Kft.-vel közösen szervez. A rendhagyó szépségverseny során a Miss World, a Miss Universe hazai indulóját is kiválasztják egy gálaműsor keretében.

A kereskedelmi tévé több, már jól bevált sorozattal is kedveskedik nézőinek. Tavasszal is lesz Grace Klinika (4. évad), Vészhelyzet (14. évad), Dr. Csont (2. évad), CSI: Miami helyszínelők (4. évad), de folytatódik a Cobra 11 (10-11. évad) és a Gyilkos elmék (3. évad) is. Az új sorozatokban is erősnek ígérkezik az RTL kínálata. Indul az Amerikában rekordnézettséget produkáló A mentalista című pszichológiai krimisorozat, valamint a VIII. Henrik uralkodásának idején játszódó Tudorok. A sci-fi rajongóknak kedvez a csatorna A terminátor: Sarah Connor krónikáival, s ugyanezen kört szólítja meg A rejtély című sorozattal is.

Film kategóriában folytatódnak Harry Potter kalandjai (Harry Potter és a Tűz serlege), de lesz Batman: Kezdődik, a romantikára vágyóknak pedig A szigetet ajánljuk Scarlett Johansson főszereplésével vagy a Nagyon nagy őt, amelyben Jack Black próbálja meghódítani Gwyneth Paltrowt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik