Üzleti tippek

Tovább működik a filmnéző weboldal

Két hét alatt több mint 77 ezer egyedi látogató mintegy negyedmillió műsorszámot tekintett meg a Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) filmkülönlegességei közül. A nagy érdeklődésre való tekintettel a microsite januárban is elérhető marad.

Játékfilmek és híradók a 30-as évektől mostanáig, az állami és kereskedelmi televíziók műsorai, főiskolás vizsgafilmek és dokumentumfelvételek képezik a www.nava.hu/77filmajandek című website tartalmát. A legnézettebb tételek között előkelő helyen szerepelnek a Ludas Matyi klasszikus feldolgozása, a Megasztár 2006-os döntője és az Iron Maiden 1988-as budapesti koncertjét beharangozó tudósítás mellett például olyan abszurd csodák is, mint amikor Vitray Tamás gombot varr riportalanya, egy fakír hasára.

Az akció kreatív koncepcióját és kampányeszközeit a NAVA-t gondozó Neumann Kht. felkérésére a Korubo készítette. A website könnyen kezelhető, flashalapú, s a widgetek segítségével a felhasználók önként megoszhatják kedvenc mozgóképes tartalmaikat azokkal, akikkel csak akarják.

A Neumann Kht. elsődleges célja az akcióval, hogy felmérjék, mekkora az igény a Magyarországon létrejött és digitalizált audiovizuális kincs iránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik