Üzleti tippek

Így írt az olvasó 2008-ban

Sokféle cikk születik a FigyelőNeten és sokféle olvasó kattint lapunkra nap mint nap. Néhányan a cikkek elolvasása után rögtön elküldik gondolataikat, mi pedig örülünk, elgondolkozunk és, ha kell, javítunk és elnézést kérünk. Év végén pedig válogatunk. (A leveleket néhol rövidítettük, de a tartalmukon és a helyesíráson nem változtattunk.)

Tisztelt Figyelőnet szerkesztői.

Olvasom a neten a ” visszavont törvényről népszavazás 4 mílliárdért.” cimű cikket.
Azt gondolom- hogy szánalmas és beteg agy-állapota vall. Önök betegek. Saját ” Zorbán és Fidesz” gyűlöletük tartja rabul- Önöket. Ki kéne nézni az ablakon! Emberek!
A nép- már nem vevő erre a szar gyűlöletkeltésre amit ” független újságírás” címen Önök művelnek. (…).Véleményemben nincs sértő szándék, csak azon a buta fejükön kivánok bekopogni” hé ébresztő tökfejek”

**********************************************

Tisztelt Szerző !
Igaza lett annak aki azt mondta , hogy amennyiben a Gyurcsányit helyettesíti majd a Veres Úr mindenki pakolja el jól a színesfémy tárgyait , mert veszélyben lesz két hétig az ország …
Igaz , hogy már 6 éve veszélyben van , csak nekik mindegy …
Nem furcsa még Önöknek , oknyomozó újságíróknak , hogy ahol a Veres vagy a Draskovics neve feltűnik , minden cikkükben lealább egy köztörvényes bűnöző is szerepel és mindig az említettek ismerőse vagy kapcsolata miatt ?!?
Na erre kellene gombot varrni pubi!
Üdv

***********************************************

Jónapot!!

Én egy 22éves srác vagyok és érdeklődnék hogy hol tudnék olyan németországi csapatokat találni amik nem a Német élvonalban vannak hanem esetleg olyan helyen ahova akár egy magamfajta játékos is kaphatna lehetőséget!!

***********************************************

Tisztelt Nándor!
Mármint aki a “Hamilton győzött, Massa lemaradt…” c. cikket írta.
Szeretném megkérdezni, nem gondolja, hogy vannak emberek, akiknek ez az “unalmas verseny” az életük? Az, hogy ön nem tudott azon magasságig eljutni, ami az ön számára is élvezetessé tette volna a fenti futamot, rendkívül sajnálatos. Ebben az esetben talán el kellene gondolkozni arról, hogy nem volna-e olyan terület, amely önt is lázba tudná hozni, és amiről kevésbé lebecsmérlően tudna írni. Én szeretném önt arra kérni, hogy az olyan igazi szurkolókat, mint amilyen én is vagyok, és akik “ereiben a vér csak szennyezi a benzint”, legyen szíves ne irritálja az ilyen, és ehhez hasonló hangvételével. Az ilyesfajta megnyilvánulás nem illik egy olyan emberekből álló csoporthoz, akik minden percüket annak szentelik, hogy az autógyártásban és versenyzésben jócskán az átlagon felül teljesítsenek. Belegondolt már abba, hogy ön mit tudna ott tevékenykedni? Javaslom, hogy goldolkozzék el a fentieken, és ha az ön fülének a Formula 1 nem valami csodálatos “concerto” – amiért talán nem is kell “felkelni”, mert valamirevaló ember már 8.30-ra rég talpon van, és még véletlenül sem marad ki előző este, mivel számontartja, a vasárnapi futamot – szóval akkor mérlegelje, hogy érdemes-e tollat ragadnia, vagy tényleg hasznosabb, ha tovább alszik.

*****************************************************

Tisztelt Szerkesztőség!
A „rénszarvaspörkölttel is vár a Télapó” c. cikkükre reagálva, annyit szeretnék megjegyezni, hogy Télapó igazából nincs. Csak Mikulás van. (…) Nagy az erkölcsi felelőssége a szülőknek, az iskolának, a médiának. Jó lenne a gyerekeinket jobbá nevelni, mert egyre elszomorítóbb a mai társadalom lelki világa.

***********************************************

T. oldal!

Olvastam, a 12 befektetési tippet.

Véleményem szerint:

Nagyon nem így kéne csinálni.
Önökről, ordít, hogy soha nem dolgoztak egy percet sem.

Mint ahogyan a többi, aki miatt az egész szemétség van.
A spekulánsokat fel kell kötni. A kapitalizmusnak, kampec.
Senkiházi, buta bankárok, pénzéhes gyülekezete.

A munka az elsődleges. A szükségletek.
A fogyasztói társadalom, baromság.

Bankosok, tőzsdések, politikusok, ezek, akikre, semmilyen szükség sincs. Ráadásul, buták is.

Legjobban tennék, ha megszüntetnék saját magukat, a többi pénzügyes gazfickóval együtt.
Gondolom, a bankok részéről, most jön a terror.

Nincs szükség a tönkretevőinkre.

Dolgozni kell.
Tudom, ez ismeretlen fogalom, a pénzügyeseknek.
( azt hiszem, a tengerentúlon, orvgyilkosnak hívják, ezt az állatfajtát.)

Már akkor, külföldi tőzsdén léteztem, amikor, ezek a bandák , még hátulgombolós hülyegyerekként írtak elemzéseket, itt még nem is volt, ez az udorító intézmény, amit tőzsdének neveznek.

Volt, valami tőzsdeelnök is köztük.

Idióták.

************************************************

t.Cég ! nagyon jó infókat olvasok önöktől nap mint nap,nem is kellene megvenni a blikket,mint a nyugdíjasoknak a legolcsóbb napilapot, de hát abban van bulvár,önöknél meg a komoly témák sokasága, nagyon rászoktam az önök napi kiemelt híreire,igy már a rádióban csak zenét hallgatok,az mellett lehet dolgozni,esténként pedig megnézem az FN hireket, amit nagyon élvezek és egyben köszönök is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik