Üzleti tippek

Új vezérigazgató a Budapest Banknál

A Budapest Bank új elnök-vezérigazgatója 2009 januárjától Sean Morrissey - jelentette be a bank anyavállalata, a GE Capital pénteken.

A magyarországi bankcsoportot 2004 óta vezető Mark Arnoldot a GE Capital Dél-kelet Ázsiai régiójának vezetőjévé nevezték ki.
Az angol nemzetiségű Sean Morrissey a közlemény szerint széles körű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik.

Legutóbb a GE Money németországi bankjának vezérigazgatójaként az autófinanszírozási értékesítési csatorna megújítása, a fióki értékesítést kiegészítő mobil értékesítői egység kialakítása, valamint a bank internetes tevékenységének fejlesztése területén ért el eredményeket. Németországi megbízatása előtt a GE Money dániai bankjának vezérigazgatója volt. Mielőtt a GE-hez csatlakozott, a BMW Financial Services Groupnál és a Ford Credit Europe-nál dolgozott.

A vezetőváltás összefüggésben van a GE Capital felépítésében nemrég lezajlott átszervezéssel. A közlemény emlékeztet, hogy a GE Capital létrehozta új szervezeti egységét, mely a vállalatcsoport nemzetközi kereskedelmi, és vegyes vállalati struktúrában működő bankjait fogja össze. A Budapest Bank e szervezeti egységen belül működik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik