Üzleti tippek

Megjelent a Time Out Budapest

Az összesen 34 városban, többek között New Yorkban, Londonban, Pekingben és Barcelonában megjelenő programajánló magazin most Magyarországon is megjelent. A külföldieknek szóló programmagazinnal az Est Media Group egy nemzetközi márka bevezetésével bővítette portfólióját.

A Time Out Budapest első, összevont decemberi és januári lapszáma december elején jelent meg, a februári szám megjelenése január végére várható, ezt követően pedig minden hónapban 25 000 példányban kerül terjesztésre. Az Est Media Group Kft. (EMG) új, angol nyelvű programajánló magazinja, a Time Out Budapest – az EMG 80 százalékos tulajdonában álló DEG Lapkiadó Kft. gondozásában jelent meg.

A lap designja, tartalma is – a nemzetközi előírások alapján – „házon belül” készült, ahogy az értékesítési és marketingszervezet is hatékonyan integrálta az új terméket.

Ingyen, de pénzért is

A magazinhoz 600 terjesztési ponton juthatnak hozzá az olvasók. A 96 oldalas magazin 495 forintos fogyasztói áron kerül újságárusi forgalomba. A legfontosabb terjesztési pontok azonban a szállodák, turisztikai központok, külföldiek által látogatott vendéglátó-ipari egységek, üzletek, kiemelt irodaházak, utazási irodák, repterek, fürdők. Ezeken a terjesztési pontokon az adott szolgáltató ajándékpéldányaként ingyenesen hozzáférhető lesz a magazin.

A Time Out leginkább exkluzív sztárinterjúiról, bennfentes információiról, szókimondó kritikáiról és egyedülálló nemzetközi tartalmairól ismert. A hagyományos programajánlaton túl központi szerepet kapnak a divat, vásárlás, illetve a gasztronómia és étterem kritika rovatai. Célcsoportját a hazánkba érkező turisták, illetve a hosszabb távon itt tartózkodó külföldiek képzik.

A lap megjelenésével párhuzamosan az EMG médiakampányt is indít, amelynek során rádió- és indoor hirdetésekkel (szórakozóhelyeken, éttermekben elhelyezett plakátokkal), valamint nemzetközi online kommunikációval hívja fel a célközönség figyelmét az új havilapra. A kampányban természetesen aktív szerepet vállalnak az EMG saját felületei is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik