Üzleti tippek

Internetes könyváruházat indított a Sanoma

Elindult a Sanoma Budapest önálló fejlesztésű internetes könyváruháza, a Polc.hu. A vállalat arra számít, hogy a Polc.hu a piacon jelen levő internetes könyváruházak piacából hasít ki részesedést, emellett online könyv-, DVD-, CD-vásárlással eddig nem próbálkozóknak is igyekszik felkelteni az érdeklődését az internetes vásárlás iránt.

A „Polc.hu, A könyváruház” szlogennel bemutatkozó online könyváruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket és magazinokat kínál. Több tízezer címet árusít, gyakorlatilag a Magyarországon fellelhető teljes választék kapható a site-on. A portál logisztikai partnere az üzemeltetésben a könyves szakma egyik legjelentősebb hazai vállalata, a Pécsi Direkt Kft.

Az online könyváruházakhoz hasonlóan a Polc.hu is 20 százalékos alapkedvezményt biztosít az általa kínált könyvek árából, emellett folyamatosan kínál 25-50 százalékos kedvezménnyel elérhető könyveket is. A megrendeléseket készpénzzel vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni. A megrendelt termékeket a Polc.hu egy munkanap alatt szállítja az ország minden részébe.

Olvass bele és filmbox

A nyitóoldalon egy filmbox található, amely állandóan frissített könyvajánló kisfilmeket tartalmaz. A könyvek esetében pedig várhatóan december közepétől érhető el az úgynevezett „olvass bele” funkció, így a kiválasztott könyv első oldalait már a megvásárlás előtt virtuálisan fellapozhatja az érdeklődő.

A Polc.hu bevezető kampánya december végéig kiemelten fut minden Sanoma Budapest-lapban és online felületen, emellett Google-hirdetésekből értesülhetnek az internethasználók a könyváruház létrejöttéről. A könyváruház vásárlási akcióval nyitott, a Polc.hu minden vásárlónak ajándék magazint küld, és minden 25 000 forint felett vásárlónak féléves magazin-előfizetést ajándékoz.

(A Polc.hu és a FigyelőNet kiadója is a Sanoma Budapest Zrt.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik