Üzleti tippek

Aranygombok az Andrássyn

Újabb divatmárka vetette meg lábát az Andrássy úton. A Levi’s folytatja a patinás sugárúton, valamint a közeli Fashion Streeten is meghonosodott trendet, azaz kizárólag prémium kategóriás kollekcióit árusítja exkluzív, kétszintes üzletében.

A bolt alagsorában egy kanapékkal berendezett bemutatóterem kapott helyet, ahol a jövőben VIP vendégek és stylistok válogathatnak majd a márka teljes repertoárjából. A Levi’s Blue kollekció mellett a botrányos alkotásairól elhíresült Damien Hirst nevével fémjelzett, többek között koponyákkal díszített darabokat vásárolhatják meg a márka szerelmesei. Az üzletben kapható a limitált szériás, 24 karátos aranygombokkal díszített Gold Edition is, amelyből mindössze két darab érkezett Magyarországra.

Aranygombok az Andrássyn 1

Az egyik farmernadrág jótékonysági árverés keretében, a bolt megnyitóján talált gazdára. Dukai Regina modell vásárolta meg, 150 ezer forintért. A befolyt összeget a vállalat az AIDS Segély Alapítvány javára ajánlotta fel. Ugyan a brand jelenleg futó promóciójában főként férfiak szerepelnek, külföldön pedig melegeknek szóló hirdetést is készített már a vállalat, a hazai promóció esetében nem erről van szó.

„A Levi’s őszi kampánya az 501-es farmer megújulására épül, ezért a férfiaknak szól, de ez nem a meleg férfiak megcélzását jelenti” – közölte érdeklődésünkre a Levi’s. A vállalat 1981 óta az AIDS-el kapcsolatos felvilágosítás egyik élharcosa, így december 1-jén, az AIDS világnapján ingyen óvszert és piros szalagot is osztogatnak majd 10 fővárosi és 19 vidéki boltjukban. Az Andrássy úti nyitáshoz önálló kampány nem kapcsolódik, az üzletet, amellyel a tehetősebb réteget célozták meg, a Jókai tér sarkán óriásplakát hirdeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik