Üzleti tippek

Magyar marketingügynökség a leggyorsabban fejlődők között

Ismét van magyar online médiapiaci szereplő a régió leggyorsabban fejlődő vállalatait összesítő Deloitte Technology Fast 50 listán. A THEAM Communication régiós összehasonlításban a 14. helyen zárt, így jelenleg a társaság a leggyorsabban fejlődő magyar online ügynökség.

A Deloitte Technology Fast 50 versenyében 14 magyar díjazott kapta meg a legsikeresebb technikai vállalkozások elismerését. 2008-ban – a régiós összehasonlításban 14., a magyar mezőnyben 4. helyre rangsorolt – THEAM Communication Kft. a legdinamikusabban fejlődő online marketingügynökség.

A magyar online médiapiac szereplői közül korábban a Kirowskinak, az Adverticumnak és a HáziPatika.com-nak sikerült felkerülnie a leggyorsabban fejlődő cégek listájára.

„Az elmúlt öt évben vállalkozásunk árbevétele több mint 14-szeresére nőtt” – mondta Darázs Attila társtulajdonos, ügyvezető igazgató a díj átvételekor. A THEAM Communicationt 2001-ben két magyar tulajdonos, Darázs Attila és Gönczi Kovács István alapította, mely mára az online médiapiac egyik fontos szereplője. A cég fő tevékenységi köre médiatervezés és -vásárlás, stratégiai tanácsadás és webfejlesztés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik