Üzleti tippek

Ismét fotópályázatot hirdetett a Metro

A nemzetközi Metro-hálózat második alkalommal hirdeti meg Metro Global Photo Challenge elnevezésű digitális fotópályázatát. Az idei téma a Nagyvárosi dzsungel nevet viseli.

A szervezők ezúttal olyan pályázatokat várnak, amelyek visszaadják egy nagyváros mozgalmas pillanatait, hangulatát, fényeit, jellegzetességeit. A beérkező alkotásokat első körben egy magyarországi, háromtagú helyi zsűri fogja elbírálni, az így kiválasztott 100 legjobb fotó pedig továbbjut a nemzetközi körbe. Ezek után a közönség online szavazással országonként öt képet juttathat be a döntőbe, melyek közül nemzetközi zsűri választja majd ki a fődíj nyertesét.

A versenyt idén is az interneten keresztül bonyolítják le: a nevezők a regisztrálást követően az erre a célra elkészített honlapra tölthetik fel képeiket, személyenként legfeljebb öt fotót. Az alkotásokra a honlap látogatói szavazhatnak majd, a magyarországi forduló október 6-tól indult. A fotók feltöltési határideje október 26., a globális nyertest pedig 2008. december 2-án hirdetik ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik