Üzleti tippek

Webvideós tartalom a zoom.hu-n

Megújult a Zoom hírportál videószolgáltatása. A frissítésnek köszönhetően a korábbinál nagyobb hangsúlyt kapnak a videós tartalmak, így ezentúl jobb minőségben nézhetjük az interjúkat, filmes tartalmakat, hitelesebb képet kapva az aktuális eseményekről.

Az AV Kreatív fejlesztésében újult meg a Zoom hírportál videószolgáltatása, melyen a korábbi videós tartalmak és új filmes anyagok egyaránt láthatók, az eddiginél jobb minőségben, könnyen kezelhetően. Az új rendszernek köszönhetően az oldalon megjelenő videós híreket, interjúkat ezentúl már nem csak az interneten, hanem mobiltelefonon és iPhoneon is teljes élvezeti értékkel nézhetjük.

Az AV Kreatív három éve működik Magyarországon, egyedüliként a professzionális webvideózás területén. Az internetes televíziózás a jelen kibontakozó és a jövő egyik legfontosabb üzleti lehetősége az online marketing piacon, mely segítségével a cégek, hirdetők célcsoportjai sokkal hatékonyabban elérhetők, mint az interneten megjelenő bármely más reklámozási formával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik