Üzleti tippek

Új ügyvezető a Carat élén

Októbertől Bacsa Gábor (38) az Aegis-csoporthoz tartozó Carat médiaügynökség új ügyvezető igazgatója. A pozíciót eddig Turáni Szabolcs töltötte be, aki több mint tíz éve volt a Carat alkalmazottja, az utóbbi öt évben az ügynökséget vezette.

Bacsa Gábortól a legrégebbi és legnagyobb független médiakommunikációs ügynökség azt várja, hogy a magyarországi szolgáltatások színvonalának folyamatos növelésével szilárdítsa tovább a cég piaci pozícióját. Ennek érdekében elsősorban arra összpontosít, hogy bővítse a Carat szolgáltatási portfólióját és ügyfélkörét.

A szakember az elmúlt néhány évben kommunikációs tanácsadással foglalkozó saját vállalkozását építette, illetve a D3D AAXXES Group értékesítési és marketingigazgatója volt. Ezt megelőzően másfél évtizedet töltött a McCann Erickson reklámügynökség cégvezetői, ügyvezető igazgatói, korábban ügyfélkapcsolati vezetői beosztásaiban. Kreatív ügynökségi, PR- és rendezvényszervezési tapasztalatait a Corvinus-, az Iparművészeti- és a Szent István Egyetem, valamint a BGF és a CEU Business School hallgatóival osztja meg vendégelőadóként.

Az Aegis-csoport munkáját változatlanul Hajós Katalin, a cégcsoport másik médiaügynökségét, a Vizeumot pedig Kovács Adrienn irányítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik