Üzleti tippek

Férfiak vezetik az RTL új valóságshow-ját

Sebestyén Balázs és Vadon János utazik az argentin dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként.

Az élő reality keretein belül az RTL Klub ismert embereket repít Dél-Amerika őserdejébe, ahol a szereplők távol a megszokott, kényelmes életüktől, embert próbáló körülmények között küzdenek majd a „túlélésért”.

A nézőkön múlik, hogy a versenyzők közül kinek milyen feladattal kell majd megbirkóznia, és ki lehet végül a „Dzsungel királya”. A műsorban a következő hírességek feszegetik majd saját határaikat: Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője, Falusi Mariann a Padödőből, Horváth Éva, a Cool TV szexi műsorvezetője, Soma mamagésa, Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője, Bárdosi Sándor birkózó, Benkő Dániel lantművész, Czene Attila olimpiai bajnok úszónk, Mark popénekes, Gáspár Győzike és Steiner Kristóf műsorvezető.

A Celeb vagyok, ments ki innen! két házigazdája, Sebestyén Balázs és Vadon János ismeretsége hosszú évekre nyúlik vissza, ugyanis az első magyarországi zenetévében dolgoztak először együtt, majd rádióban vezettek közös műsort. Évek óta tevékenykednek az RTL Klub berkein belül közös produkciókban, többek között a Kész átverés show-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik