Üzleti tippek

Kampánybusz közlekedik a 7-es vonalán

Budapesten eddig még nem használt, out-of-home kampányba kezdett a Naturella. A speciális kampánybusz különjáratot menetrend szerint közlekedtetik a fekete 7-es busz vonalán.

Először sikerült egy reklámkampány során használt járművet teljesen bevonni a tömegközlekedésbe, és korlátlanul megnyitni az utasok számára. A jármű hétfőtől péntekig jár a fekete 7-es busz vonalán (a Móricz Zsigmond körtértől a Keleti pu.-ig) két teljes héten keresztül reggel 6.30 és 19.00 óra között. Természetesen átlagos menetidővel közlekedik, és minden megállóhelyen megáll, így zökkenőmentesen szállítja az utasokat. A szeptember 14-15-i hétvégén pedig a budakalászi Cora parkolójában nézhetik meg az érdeklődők.

A busz forgalomba állítása mellett a szervezők az utasvárókat is feldekorálták. A Blaha Lujza téren, a Ferenciek terén és a Móricz Zsigmond körtéren átváltoztatott megállókban várakozhatnak az utasok. Ezeket valódi gyepszőnyeggel, teljes kétoldali fóliázással, gyékénnyel és az utasvárók tetején elhelyezett Naturella-logóval díszítették. További megállókban információs roll-upokkal vagy fóliázással informálták az utasokat, akik pozitívan fogadták az utazásnak e szokatlan módját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik