Üzleti tippek

Új portált indított az RTL Klub

Egy portál alá csoportosította weblapjait az RTL Klub üzemeltetője, az M-RTL Zrt.

Az rtl.hu portál kiindulópontként szolgál a cég valamennyi online szolgáltatásához (videós hírportáljához, bulvárportáljához, valamint tévétámogató oldalához is) illetve a stratégiai együttműködések következtében az online portfólióhoz tartozó más weboldalakhoz is. A portál egyik legérdekesebb vonása a személyreszabhatóság.

Egy nyitó oldalról is elérhetővé válik ezentúl az M-RTL Zrt által üzemeltetett összes online tartalomszolgáltatás, valamint a tartalomportfólió minden más eleme.

Az rtl.hu nem összetévesztendő az rtlklub.hu-val. Utóbbi weboldal feladata ugyanis mostantól a televíziócsatorna internetes támogatása, azaz például a műsorrendet, a műsorok előzeteseit és online megnézhető felvételeit teszi elérhetővé, valamint a műsorkészítőkről is találhatunk itt információkat. Az rtl.hu ezzel szemben nem a televízió felől közelít a tartalomszolgáltatáshoz – hanem igazi nyitóportál módjára az információkat (pl. híreket, képgalériákat, videofelvételeket és sokrétű szolgáltatásokat) folyamatosan frissítve tárja az internetezők elé. Az rtl.hu-ról természetesen elérhető a televíziócsatorna site-ja, az rtlklub.hu is.

Az rtl.hu portál elindulásával egyidejűleg vadonatúj arculattal jelentkezik az rtlbulvar.hu website (korábbi nevén: Netbulvár) is, amely továbbra is a legszínesebb és legvonzóbb bulvárhíreket tárja a netezők elé.

A tartalomegyüttes hírszolgáltatását a március elején elindított videós hírportál, az rtlhirek.hu biztosítja, amelynek híreit az RTL Klub híradósaival egy szerkesztőségben dolgozó hírszerkesztők frissítik.

Ide tartozik, hogy az új portálon megtalálható a legutóbbi Híradó felvétele is.

A portál sport témájú tartalmait a Sportklub tévécsatorna weboldala, a Sportklub.tv adja, a közösségi szolgáltatásait pedig a Coolspace.hu portál biztosítja. Az együttműködés keretében elérhető a portálról továbbá a Cool TV weboldala is, valamint más kábeltévécsatornak (Filmplusz2, DoQ, Fishing and Hounting, Reflektor TV, Sorozat Plusz) weboldala is.

További stratégiai partnerségek jegyében elérhetőek további weboldalak: online játékok, internetes társkeresés, útvonaltervezés, álláskereső, továbbá egy keresőmező segítségével a Netpiac online DVD és könyváruház tételei között is keresgélhet az rtl.hu portál látogatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik