Üzleti tippek

Romániában terjeszkedik a TriHolding

A budapesti székhelyű TriHolding Kft. Bukarest üzleti negyedében 15 millió eurós beruházással épít egy irodatornyot. Lodzban pedig 155 millió eurós beruházást indított el.

A bukaresti Fővárosi Bíróság mellett létesülő épületben 14 ezer négyzetméternyi A kategóriás iroda és üzlethelyiség kap helyet. Az építés várhatóan ez év harmadik negyedében indul.

A TriHolding – amelynek tulajdonosa Ehud Amir, az Autóker Holding Zrt. korábbi elnök-vezérigazgatója – a VI. kerületi Paulay Ede utcában 4,5 milliárd forintból 140 szobás szállodát alakít ki egy műemléki épületben. A XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatti valamikori Politikai Főiskolát pedig a Kincstári Vagyoni Igazgatóságtól vásárolta meg a TriHolding. Várhatóan bontani és építeni is fognak a területen.

A második legnagyobb lengyel városban, Lodzban 155 millió eurós beruházást indított a cég: ott egy 1200 lakásos komplexumot hoz létre, az eladható felület 120 ezer négyzetmétert tesz ki.

Magyarország, Lengyelország és Románia ingatlanpiacán kis szereplő marad a TriHolding, de Ukrajnában elképzelhető, hogy nagyobb szeletet tud kihasítani a piacból, miután ott nagyobb a kockázat, viszont az irodától az üzleten át a lakásig mindenből hiány van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik