Üzleti tippek

Nagyon jóban volt a TV2

A TV2-nek pályázat nélkül folyósított 200 millió forint sorsáról írt cikk lett a legjobb írás márciusban.

A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri április 24-én döntött a Minőségi Újságírásért díj – más néven a Hónap írása elismerés – odaítéléséről.

A 2008 márciusában megjelent cikkek közül válogatva a zsűri úgy döntött, hogy Rádi Antónia, a HVG újságírója a Nagyon jóban című cikkéért kapja a Minőségi Újságírásért díjat.

Rádi Antónia – aki első alkalommal kapott Minőségi Újságírásért díjat – Nagyon jóban című írásában arról írt, hogy nettó 200 millió forintot folyósított pályázat nélkül a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a TV2 üzemeltetőjének, amely vállalta, hogy a Jóban Rosszban szappanoperában bemutatják egy uniós pályázat alakulását.

Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért díj 2008. évi működését a PricewaterhouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.minosegiujsagiras.hu honlapon.

A zsűri következő összejövetelét május közepén tartja, amikor a 2008 áprilisában megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik