Üzleti tippek

Szollár Domokos az év szóvivője

Szollár Domokos, a Budapest Airport kommunikációs vezetője vehette át a Magyar Távirati Iroda (MTI) Zrt. csütörtöki ügyfélpartiján az év szóvivőjének járó elismerést; a "csapatversenyt" a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gárdája nyerte; az először 2000-ben kiosztott díjak nyerteseiről az MTI szerkesztőségei szavazáson döntenek.

Az MTI elnökének elismerését ifjabb Kis Boáz, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet sajtóreferense kapta.

A méltatásokban elhangzott: Szollár Domokos az újságírói munkát minden tekintetben segítő partner, aki pontos és korrekt válaszokkal segíti a nemzeti hírügynökség munkáját, míg a MOB – Csurka Gergely sajtófőnök, Vad Dezső főmunkatárs és Kiss Norbert marketing kommunikációs munkatárs alkotta – csapatának elismerését az általuk nyújtott gyors és teljes körű tájékoztatás indokolta.

Ifjabb Kis Boáz – amellett, hogy gyors és naprakész információkkal látja el a távirati irodát – azért is vehette át a díjat, mert sajtóközleményei lényegre törők, világosak, érthetőek és tartalmazzák a kiegészítő, háttér információkat, valamint azokat az adatokat is, amelyek adott témában szükségesek lehetnek.

Vince Mátyás – aki tavaly ugyanezen a rendezvényen jelentette be, hogy ismét megpályázza az MTI elnöki posztját, és az év végén nyerte el az újabb öt évre szóló tisztséget – az eseményen arról beszélt: az, hogy ismét bizalmat kapott, elsősorban annak köszönhető, hogy a hírügynökség akár felfokozott, feszült helyzetekben is képes megfelelni a sokoldalú, tárgyilagos, részrehajlástól mentes és megbízható tájékoztatás követelményének.

Emlékeztetett arra, hogy a társaság az utóbbi években megújította termékpalettáját, s mintegy száz szolgáltatást kínál ügyfeleinek, akiknek száma az elmúlt fél évtizedben több mint duplájára ugrott. Szólt arról is: a társaság előzetes pénzügyi mérlege azt mutatja, hogy egymás után a harmadik esztendőben zárt nyereséggel a hírügynökség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik