Üzleti tippek

15 havi jutalmat kaptak a somogyi újságírók

admin
admin

2008. 03. 13. 10:17

A Somogyi Hírlap kiadása nyereséges, a lap gazdája pedig 15 havi bérrel jutalmazta az eredmények elérésében jeleskedő kollégákat.

A kiadó ezenkívül magán-egészségpénztári hozzájárulást, választható szociális juttatásokat és focipályabérletet is adott a dolgozóknak. Ez kiemelkedő gondoskodásnak számít a hazai médiában, ezért a Sajtószakszervezet idén is a lapot kiadó Axel Springer Magyarországnak adta a dolgozók megbecsüléséért járó Vasvári Pál-díjat.

A díjat – amellyel azokat a cégeket jutalmazzák, ahol korrekt a munkavállalók és a munkaadó kapcsolata, működik a szakszervezet, és kollektív szerződés van életben – idén a Somogyi Hírlap, annak kiadója és szakszervezete kapta.

Az egyénileg kiemelkedő szakszervezeti teljesítményt nyújtó tagoknak és a kollegiális kapcsolatok ápolását szívükön viselő partnereknek odaítélhető Vasvári Pál Emlékplakettel Nemes Pétert, az Axel Springer Magyarország Kft. humánpolitikai igazgatóját, a Magyar Lapkiadók Egyesülete humánpolitikai bizottságának vezetőjét és a Sajtószakszervezet központi nyugdíjas alapszervezetét jutalmazták.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.