Üzleti tippek

Árpa Attilát kiemelte a TV2

Április 1-jétől produkciós osztályvezető látja el a TV2 gyártott műsorainak kreatív és tartalmi összeállításának irányításával kapcsolatos feladatokat.

A jövőben ebben a pozícióban a csatorna főrendezőjének, főgyártásvezetőjének, valamint az egyes műsorok kreatív producereinek munkáját Árpa Attila, a produceri- és műsorfejlesztői múlttal is rendelkező szakember hangolja össze a programigazgató, Gyöngyössy Bence irányítása alatt – tájékoztatta lapunkat a tévétársaság.

A TV2 produkciós osztályt hoz létre, melyet a csatorna főrendezője, főgyártásvezetője, valamint az egyes műsorok kreatív producerei alkotnak, feladatuk pedig a saját műsorgyártás fejlesztése. A produkciós osztály munkájának összehangolására, a TV2 számára készülő (nem hír) műsorok gyártási folyamatainak tervezésére, valamint azok kreatív és produceri feladatainak felügyeletére a TV2 április 1-jétől nevezte ki a közúti sebességkorlátozás eltörléséért egykor harcoló televízióst.

Árpa Attila: macsó papa, országúti vagány és produkciós osztályvezető

Árpa Attila: macsó papa, országúti vagány és produkciós osztályvezető

Árpa Attila a magyar kereskedelmi televíziózás olyan műsorainak volt a producere, mint a „Heti hetes”, a „Mónika Show”, a „Való Világ” és a „Topmodell”. Az utóbbi fél évben a ProSiebenSat.1 tulajdonában levő Interaktív Kft.-nél a Viasat 3-on futó „Kölykök”, és a TV2-n március 29-én debütáló, „A kiválasztott” című műsor produceri teendőit látta el, mely munkakörében többek közt a stáb összeállításáért, a szereplők és a műsorvezető casting-jáért, valamint a műsor tartalmi összeállításáért volt felelős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik