Üzleti tippek

Erotika után beszélgetnek az Ötös csatornán

A számos hírességet felvonultató tévécsatorna tavaszi műsorrendjében sok új műsor is helyet kapott. Eközben a műsor vételkörzetét és a potenciális reklámozók körét is bővítik.

A csatornán elsősorban erotikus és szórakoztató tartalmak találhatók, de tavasztól több, a Való Világból ismerhető személyiség is műsort vezet majd. Benyovszky Réka, a tévétársaság programigazgatója a műsorrenddel kapcsolatban elmondta: az adásidő 30 százalékában közszolgálati programokat adnak, elsősorban esélyegyenlőségi és szépségtanácsadó műsorok formájában.

Fazekas László, a társaság kommunikációs igazgatója hozzátette: februártól már az Antenna Digital is továbbítja műsorukat, így megközelítőleg egymillió háztartásban lesz fogható, év végére pedig országos lesz a lefedettség. A pontos nézettséget ekkortól az AGB Magyarország is méri.

Műsorok

A tavaszi műsorrend egyik népszerű darabja lehet az Életed randija, amelyben hétköznapi emberek randizhatnak hazai hírességekkel. A Való Világból ismert Elvis délutánonként az utca emberével fog beszélgetni a Napi ötösben. A Délutáni műszakban öt műsorvezető cseréli egymást Pflum Orsi, Marót Viki, Kégl Ágnes és Zimány Linda személyében. A Party5 pedig az ország szórakozóhelyeit járja, és az ott készült felvételekből mutatnak majd be péntekenként egy 60 perces műsort. Lesz ezenkívül tuningműsor is, ami a remények szerint az autóátépítésért rajongók szívét is megdobogtatja majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik