Üzleti tippek

Kreatív pályázókat vár a GKM

A zaragozai Expón szeretne jól szerepelni Magyarország, ehhez várják az ötleteket.

A június 14-től szeptember 14-ig Spanyolországban megrendezésre kerülő szakvilágkiállítás vezérgondolata: „A víz és a fenntartható fejlődés”. A 102 országot felvonultató eseményen hazánk is önálló kiállítással vesz részt.

Az üzenetek hatásos megfogalmazása, valamint a látványos, de költséghatékony helyszíni megjelenés biztosítása érdekében a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium pályázat útján keres alkotó partnereket – tudatta lapunkkal a tárca.

A Zaragoza Expo 2008 szakvilágkiállítás megkülönböztetett figyelmet szentel bizonyos témáknak. Ezek közül Magyarország szempontjából különös jelentőségű „A víz az életért”, „A víz, oktatás és kultúra”, valamint „A víz és egészség” problematikája – áll a GKM közleményében.

A kiállításon való aktív, sokszínű részvétel – a tárca szerint – segíti a Magyarországról kialakult kép formálását, a hazánk iránti érdeklődés és az utazási vágy felkeltését.

A magyar megjelenés előkészítése két szakaszban történik. Az elsőben a kiíró Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kreatív pályázat útján keresi azt a pályamunkát, amely a megjelenés koncepcióját, legfontosabb tervezési elemeit legsikeresebben alkotja meg. A díjnyertes munka elkészülését követően kerül sor a második fordulóra, amelyben a győztes pályázat eszközeinek megvalósítására, helyszíni kivitelezésére, valamint a pavilon működtetésére lehet pályázni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik