Üzleti tippek

Mick Jagger kiraboltatta saját magát

A Rolling Stones frontembere egy tévésorozat producere lett. Az AXN-en vetített sorozat története egyszerű: a szereplők megpróbálják kirabolni a híres énekest.

Eugene Gurkin (Donal Logue) húsz éve megélhetési forrásként WC-ket suvickol, de bárt szeretne nyitni. Egy tévéműsor nyomán támad az az ötlete, hogy kirabolja az énekes luxusapartmanját a New York-i Central Park Westen.

Munkatársa és barátja, Francis „Squatch” Squacieri (Lenny Venito) rögtön csatlakozik hozzá. Gourishankar “Gary” Subramaniam (Maz Jobrani), az indiai származású taxisofőr – aki hazájában jólmenő ügyvéd volt hajdan – szintén síkra kíván szállni a társadalmi igazságtalanságok ellen, míg a biztonsági őrként alkalmazásban álló Rockefeller Butts (Kevin Michael Richardson) is szívesen lesz a csapat tagja. A kommunikáció szakos, nemi orientációjában bizonytalan Louis Plunk (Josh Grisetti) először úgy hiszi, hogy egy filmforgatáson dolgozik. Végül a csapat bővül még a latin szépséggel, Esperanza Villalobosszal (Sofía Vergara), aki pincérnőként dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik