Üzleti tippek

Új főszerkesztő a Meglepetésnél

December 1-jétől Hegedűs Noémi irányítja főszerkesztőként a Sanoma Budapest népszerű hetilapját, a Meglepetést.

A szakember korábban a szintén a Sanoma-portfólióhoz tartozó Fakanál főszerkesztőjeként, majd a Meglepetés felelős szerkesztőjeként dolgozott, szeptember óta pedig megbízott vezető szerkesztőként irányította a lapot.

Hegedűs Noémi 2005 januárjában csatlakozott a kiadóhoz. Közel három évig a Fakanál havi gasztronómiai magazin főszerkesztőjeként dolgozott, majd a Meglepetés szerkesztőségét erősítette felelős szerkesztőként. Az elmúlt három hónapban a megbízott vezető szerkesztői pozícióból sikeresen irányította a Meglepetést, és 2007. december 1-jei hatállyal a hetilap főszerkesztőjévé nevezte ki a kiadó.

Hegedűs Noémi az Esztergomi Pedagógiai Főiskolán szerzett diplomát, majd elvégezte a Bálint György Újságíró Iskolát. Ezt követően számos nyomtatott és online újság, illetve rádiós és televíziós műsor szerkesztőjeként, riportereként, újságírójaként dolgozott. Szerkesztő volt a Magyar Narancs Élet + Mód rovatánál, majd 10 évet töltött a Népszabadság Magazinnál újságírói, később a Jövő7-nél szerkesztői pozícióban, és felelős szerkesztője volt a Népszabadság Online NetCafé zenei lapjának is, valamint a talaljuk-ki.hu-nak is. 1992-től közreműködött több MTV-produkcióban mint szerkesztő-riporter, szerkesztő, főszerkesztő. De dolgozott szerkesztő-riporterként a Petőfi Rádió Zöldsport Reggel című műsoránál és a TV2 Szeszélyes Éjszakák szórakoztató magazinműsoránál is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik