Üzleti tippek

Magyar–román gazdasági lehetőségek

Ismerje meg a Romániában rejlő piaci lehetőségeket!

Európában a gazdasági növekedés egyik legjelentősebb színtere napjainkban Kelet és Dél-kelet Európa, ezen belül Románia. Az Európai Unió év eleji további bővítése, Románia uniós csatlakozása szintén további lökést adott ennek a dinamikus fejlődésnek. Magyarország földrajzi és történelmi adottságaiból adódóan a magyar és magyarországi központú vállalkozások számára a régiós terjeszkedésben a romániai piaci megjelenésen keresztül jelentős üzleti lehetőségek rejlenek.

Ezeknek a lehetőségeknek, valamint a terjeszkedéssel együtt járó, de körülhatárolható piaci kockázatoknak a feltárása céljából a Contrast Management-Consulting Kft. az Üzlet & Siker magazin médiatámogatásával 2007. november 22-én „Magyar – Román Gazdasági Lehetőségek, Együttműködés a sikeres, országhatárokon átnyúló vállalkozásokért” címmel konferenciát rendez.

A konferencia célja, hogy lehetőséget nyújtson olyan cégeknek, akik a közeljövőben vagy tervezik a piacra lépést Romániában vagy a közelmúltban már megjelentek az ottani piacon, hogy esetlegesen felmerülő kérdéseiket szakemberekkel és olyan cégek vezetőivel vitassák meg, akik hosszabb ideje jelen vannak már a romániai üzleti életben.
A konferencia emellett tájékoztatást kíván adni a román piac alakulásáról, a cégalapítás feltételeiről, adózási szabályokról és beruházási tervek esetén a helyi EU támogatási és pályázati lehetőségekről.

Neves nagyvállalatok, ismert kis-középvállalkozások cégvezetői, szakmai szervezetek vezető képviselői konkrét példákon keresztül adnak tájékoztatást romániai tapasztalataikról.

A konferenciáról bővebb információt és a részletes programot talál a http://www.contrast-consulting.com/dyn_frameset.htm?hu/hirek.htm~/ honlapon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik