Üzleti tippek

Különleges fotókiállítással indul a jótékonysági akció

Fotókiállítással nyitotta meg az UNICEF és a Nők Lapja a gyermekek esélyegyenlőségét támogató, Az öröm a tiéd! elnevezésű közös jótékonysági akcióját.

A kiállítás 2007. október 18-tól látható a Művészetek Palotájában. A megnyitót követően 150 hátrányos helyzetű gyermeknek nyílt lehetősége arra, hogy megtekinthesse a Pán Péter című táncelőadás premierjét.

A Művészetek Palotájában október 18. és 31. között látható, nyolcvan képet felvonultató tárlat fiatal magyar fotóművészek alkotásain, és az UNICEF által készíttetett nemzetközi fotókon keresztül mutatja be a gyermekeknek szerzett örömet. Az UNICEF és a Nők Lapja közös kezdeményezésének célja, hogy az arra érdemes közösségek, szervezetek támogatásával előmozdítsa a gyermekek esélyegyenlőségének ügyét, és különféle programokkal, eszközökkel segítse, hogy az alkotás, a játék, a sport és a társas együttlét öröme bárki számára elérhető legyen.

Az öröm a tiéd! akció keretében ezen szervezetektől és közösségektől beérkező pályázatokat elbíráló zsűri tagjai közt van Bíró Gabriella, az UNICEF Magyar Bizottság elnökségi tagja, Halász Judit, az UNICEF magyarországi nagykövete, Hegyi Barbara színművész, Szántó Dávid televíziós újságíró, Sztevanovity Zorán zenész és Ferge Zsuzsa szociológus.


(A Nők Lapja és a FigyelőNet kiadója egyaránt a Sanoma Budapest Zrt.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik