Üzleti tippek

Boros nem válik Bochkortól

Boros Lajos bevallotta a StoryOnline-nak, bizony szereztek neki néhány kellemetlen napot, amikor azt írták róla, hogy ott hagyja Bochkor Gábort és a Bumeráng című műsort. Kijelentette: nincs közte és műsorvezető társa között harag, szóba sem került a Sláger Rádiótól való távozása.

A jól ismert páros szétválásáról keringő pletyka azt követően kapott szárnyra, hogy Boros Lajos terveiről nyilatkozott az ATV Esti Frizbi című műsorában.

“A Frizbiben egyértelműen arról beszéltem, hogy nem lehet tudni, mi lesz három év múlva, amikor lejár a szerződésem. Hozzátettem, az sem sejthető, hogy magával a rádiózással, mint műfajjal mi lesz addig. Azt is elárultam, ha abbahagyom a rádiózást, könyvet írok. Szerintem csak az volt tisztességtelen, hogy a cikk címében az szerepelt, hogy ott hagyom Bochkort, ami jelen időt sugallt” – jelentette ki az internetes lapnak a műsorvezető.

Természetesen Bochkor Gáborral megbeszélték az ügyet, nincs köztük harag – mondta Boros Lajos, aki szerint ők ketten olyanok, mint a lehiggadt házaspár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik