Üzleti tippek

Gálavacsora a minősített vállalkozások tiszteletére

Lezárult az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása 2007 pályázat. A minősített vállalkozások díjai ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra a 2007. november 23-án megrendezésre kerülő gálavacsorán. Belépőjegyek már megrendelhetőek!

Az Üzlet & Siker magazin által meghirdetett pályázat célja a sikeres, innovatív kis- és középvállalkozások elismerése és jutalmazása. Idén rekordmennyiségű regisztráció érkezett, összesen mintegy 300 vállalkozás pályázott az elismerésre. A pályázatok értékelése alapján 9 különböző kategóriában összesen 27 vállalkozás nyeri majd el a minősítéssel járó oklevelet. Kategóriagyőzteseket és fődíjast is választ a zsűri, akik további értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak és bemutatkozhatnak az Üzlet & Siker magazinban is.

A minősített vállalkozások díjai az Üzlet & Siker Gálán kerülnek átadásra, mely 2007. november 23-án a Hilton Budapest WestEnd szállodában kerül megrendezésre. A gálavacsorán meghívott vendégeink lesznek a pályázat díjazottai, a kamarák, érdekképviseleti szervek, kormányzat és szakminisztériumok képviselői és az Üzlet&Siker támogató partnerei. Belépőjegyek 39 000 Ft + Áfa egységáron rendelhetőek meg.

Ünnepeljenek velünk!

Részletes pályázati feltételek és értékelési kritériumok
Díjak
Jegyrendelés a díjátadó gálára
A gyorsaudit dokumentumok letöltése

Ajánlott videó

Olvasói sztorik