Üzleti tippek

Minőségi Újságírásért-díjat kapott Szép Ildikó

Szép Ildikó a Viharvert zászlóshajók című, díjazott cikkében a kiemelkedő nemzetközi eredményeket szállító, ám máról holnapra élő budapesti kajak-kenu klubokról írt.


A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri (Bánki András, Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Martin József Péter, Molnár Patrícia, Weyer Balázs) szeptember 26-i találkozóján döntött a Minőségi Újságírásért-díj – más néven a Hónap írása elismerés – odaítéléséről.


A 2007 augusztusában megjelent cikkek közül válogatva a zsűri úgy döntött, hogy Szép Ildikó, a Figyelő újságírója a Viharvert zászlóshajók (Figyelő, 2007. augusztus 9.) című cikkéért kapja a Minőségi Újságírásért-díjat.


Az 1997-ben alapított Minőségi Újságírásért-díj 2007. évi működését a PricewaterhouseCoopers támogatja, a havonta odaítélhető díjat a Minőségi Újságírásért Alapítvány kezeli. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

A zsűri következő összejövetelét október közepén tartja, amikor az augusztusban megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.


(A Figyelő és a FigyelőNet kiadója is a Sanoma Budapest Zrt.)


Ajánlott videó

Olvasói sztorik