Üzleti tippek

Nevet váltott az UFi

A Reakció című folyóirat az UFi (Utolsó Figyelmeztetés) utódjaként jelenik meg. A nevet váltott újság tördelése, színvilága alaposan megújult, és a terjedelem is megnőtt, negyven oldalról hatvan oldalra. A Reakciót kiadó Szindbád Szindikátus Kft. többségi tulajdonosa a Közép-Európai Média Zrt., amelynek Nobilis Kristóf a 100 százalékos tulajdonosa.

Az új szám vezető anyaga egy alternatív kormányprogram, amelynek a Jövő visszahódítása címet adták. A szerkesztőség közleménye szerint összeállításuk főleg a kormány politikájának bírálata, ám nem elégedettek az ellenzék javaslataival sem. Ezért fogalmazták meg saját elképzeléseiket az egészségügy, az oktatás, a külpolitika, a gazdaság, a külpolitika területén.

A közéleti cikkek mellett kulturális és életmódtémákat is kínálnak. Így a szeptemberi számban borokról írnak, interjút közölnek Molnár B. Tamás és Bittera Dóra gasztronómiai szakírókkal, Antal Nimród filmrendezővel, társasjátékok és extrém sportok kipróbálásáról számolnak be.

A Reakcióban is helyet kaptak a korábbi rovatok. Így továbbra is havonta kiosztjuk a hatalmat kényeztető médiamunkásoknak a Doromboló Cicus-díjat és Oli bácsi is folytatja ideológiai-kiskáté sorozatát – áll a közleményben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik