Üzleti tippek

Adóellenőrzés és Munkaügyi ellenőrzés

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

A kezdetben 1600 példányban megjelenő kiadványok az APEH és az OMMF szakembereinek közreműködésével mutatják be az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat és bírósági ítéleteket, továbbá fórumot is kínálnak az érintetteknek – tudatta lapunkkal a kiadó.

Az adó- és munkaügyi ellenőrzésektől még azon vállalkozások tulajdonosai is rettegnek, akik pedig minden tőlük telhetőt megtesznek cégüknél a szabályos adózásért és foglalkoztatásért. A legtöbb esetben az ellenőrök olyan hiányosságokat tárnak fel és bírságolnak, amelyek csupán tájékozatlanság miatt keletkeznek, és némi odafigyeléssel elkerülhetők lehetnének.

Erre igyekszik a vállalkozásokat és a magánszemélyeket felkészíteni a CompLex Kiadó két új, Adóellenőrzés és Munkaügyi ellenőrzés címeket viselő periodikái, melyek a Pénzügyminisztérium és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium irányítása alá tartozó hatóságok – APEH, OMMF – szakembereivel szoros együttműködésben készülnek.

Mindkét új szaklap 1600 példányban jelenik meg, az Adóellenőrzés 24, a Munkaügyi ellenőrzés pedig 16 oldalas terjedelemben. A kapcsolódó internetes fórum és archívum október elsejétől lesz hozzáférhető. A lapok munkatársi, szerkesztői gárdájának tagjai többek között dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője, az Adó szaklapok szerkesztőbizottságának elnöke, dr. Juhász István, az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, az Adóellenőrzés lap szerkesztője, Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik