Üzleti tippek

Rádióműsort árulnak a weben

Rádiós műsorcsereportált indított egy cég. A kezdeményezés a műsorkészítőknek és rádióadóknak kínál lehetőséget hangzóanyagok feltöltésére, illetve térítés ellenében biztosítja azok letöltését.

A műsorcsere.hu címen elérhető szolgáltatásra a rádiószerkesztőségek, újságírók, műsorkészítők helyezhetik el szélesebb felhasználásra is alkalmas hanganyagaikat.


Ezután a továbbfelhasználásra a vevők egy kategorizált listából kiválasztva, térítés ellenében letölthetik és beilleszthetik adásukba, honlapjukba a kész riportokat, stúdióbeszélgetéseket, műsorokat. Az első anyagokat a műsorkészítők szeptember elejétől helyezhetik el az oldalon – áll a cég közleményében.

A portál célja megkönnyíteni a közszolgálati kötelmek teljesítését azzal, hogy az egyedi gyártási költségnél olcsóbban kínál majd jó minőségű híranyagokat. Az oldalt létrehozó és üzemeltető Audmax Broadcast Kft. vevőként elsősorban a helyi rádiókra számít, míg a kínálati oldalon a kisebb-nagyobb rádióállomások mellett független műsorkészítők, szabadúszók megjelenését is várja, hiszen az oldal a műsorokat feltöltők számára nemcsak rádiós megszólalási lehetőséget, de minden letöltés után jövedelmet is jelent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik