Üzleti tippek

Az RTL babérjaira tör a TV2

Ősszel már nemcsak a műsoridőt akarják kitölteni, hanem a nézőkkel is foglalkoznak a televíziók. Megnéztük, melyik mit kínál.

A Magyar Televízió fényes és számítógépes híradót kínál az arra érdemes közönségnek, a Duna TV pedig a nyolcvanas évek egyik legvidámabb krimisorozata, A simlis és a szende vetítésével száll versenybe. Bruce Willis és Cybill Sheperd rengeteg szakmai díjat besöpört vele, mielőtt világmegváltó akciófilmekből meggazdagodtak volna.

A kereskedelmi tévék közül a Viasat3 focimeccsekkel igyekszik az eddiginél töb nézőt vonzani, a TV2 pedig egy régi titkot fed fel, és bemutatja a ballonkabátos nyomozó feleségét, Mrs. Columbót. A minden bizonnyal derék úriasszonnyal hat részen keresztül behatóan ismerkedhetünk. A Till Attila műsorvezetésével készülő „Okosabb vagy mint egy 5.-es?” már bemutatkozott, minőségéről döntsön mindenki kedve szerint.

A sokak által még mindig csigatévéként emlegetett adón lesz „krimihétfő”, amikor különféle helyszínelők hajszálakból és guminyomokból egész bűnszövetségeket göngyölítenek fel. Szerdánként viszont Házdoktor, vagyis Doktor House munkásságát kísérhetjük figyelemmel, és megtudhatjuk, hogy a csodadoktor nemlétező magánélete milyen hatással van halálos betegeire. Lesz (van) Született feleségek is, a Favorit nevű bulvármagazin pedig az egyre népszerűbb Jóban Rosszban miatt később kezdődik, szóval van minek örülni.

Az RTL Klub sem marad egészségügyi műsor nélkül, végre újra képernyőre kerül a Vészhelyzet, utána pedig a Grace Klinika is. Sőt, újabb tehetségkutató is indul, Csillag születik címmel, amiről Falusi Mariann, a műsor egyik zsűritagja azt mondta: „Jöjjenek végre a zsonglőrök, mert énekesből már egy kicsit sok van.”


A Bumeráng tévés változatáról ismert StoryTV-n a dögös pasikra vágyók kedvéért tovább folytatódik a Minden lében két kanál, illetve lesz két sorozatpremier is: a Sant’ Angelo – egy kórház hétköznapjai, illetve a Forty Something – mindkettő országos premier, utóbbinak pedig a házdoktorként megismert Hugh Laurie a főszereplője.

A barátok közt továbbra is a legnépszerűbb műsor a kereskedelmi tévék által istenként kezelt 18–49 éves korosztályban, így természetesen folytatódik a történet. Mi mégis egy kicsit nagyobb izgalommal várjuk az RTL Klub-koprodukcióban készült egész estés rajzfilmjeit, a Kis Vukot, és a Macskafogó 2-t. A társaságnál magasra tették a lécet, mert az eredetiket még akkor készítették, amikor a magyarok még tudtak jó filmet gyártani. Még az ősszel kiderül, hogy az RTL folytatni tudta-e a hagyományt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik