Üzleti tippek

Vásárlói portál indult Kirakat.hu néven

Kirakat.hu néven fogyasztóvédő és a tudatos fogyasztást támogató információs weboldalt indított a Sanoma Budapest Zrt.

A fogyasztók érdekeinek védelme és a vásárlók fogyasztói tudatosságának fejlesztése érdekében új portált indított az FN.hu-t is kiadó Sanoma Budapest Zrt. Kirakat.hu néven.

A weboldal létrehozásával a cég a magyar fogyasztók vásárlási folyamattal kapcsolatos átfogó információk, a minőség, és az esetleges jogviták hatékony kezelése iránti növekvő igényét szeretné kielégíteni.

A Kirakat.hu tippeket, hasznos ötleteket ad a vásárlás megkezdéséhez, egy-egy nagyobb beruházás tervezéséhez, hogy a vevő a számára legmegfelelőbb terméket a legjobb feltételekkel szerezhesse be. Az oldalon emellett jogi felvilágosítással és ismeretterjesztéssel is találkozhatunk. Az oldal interaktív kapcsolatot épít ki olvasóival: kérdezz-felelek rovatában szakemberek válaszolnak a beérkező kérdésekre.


A weboldal összegyűjti azon érdekvédelmi szervezeteket is, amelyek segítséget tudnak nyújtani a vásárlási jogok érvényesítésében. A Kirakatban a legfrissebb hírek, információk is elérhetőek a kiskereskedelem legfontosabb eseményeiről, bírságokról, új határozatokról, rendeletekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik